0
Vaša korpa je prazna.
Ukupno: 0
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:

Einhell


Einhell:

Einhell je jedan od brendova koji nude najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu. Einhell alati su namenjeni svim vrstama korisnika. Einhell akumulatorski i električni alati se odlikuju praktišnošću i lakoćom upotrebe što ih čini idealnim mašinama za privatnu upotrebu. Einhell alati su globalni brend sa sedištem kompanije Einhell AG u oblasti Lаndаu / Isаr u Nemаčkoj. Na našem tržištu Einhell Srbija je prisutan preko 15 godina i jedan je od najzastupljenijih brendova za to vreme. Od aku odvijača do električnih kosilica: Einhell razvija i prodaje najmodernije alate za upotrebu od strane majstora, hobi baštovana i "uradi sam" entuzijasta . Einhell nudi širok spektar proizvoda koji obuhvata razne alate za primenu kod kuće i u bašti, kao i u garažama i radionicama. Pored pouzdanog kvaliteta, dobrog servisa i odličnog odnosa sa kupcima, Einhell brend označava slobodu, jednostavnost, bezbednost i zabavu prilikom rada na ličnim projektima. Einhell Power X‐Change je vrlo efikasna aku platforma kompаnije Einhell. Uz pomoć nаjsаvremenije tehnologije i аmbicioznih vizijа, uspeli smo dа rаzvijemo sistem punjivih bаterijа koji omogućava laku razmenu baterija između alata. Power X‐Change nudi jedinstvenu priliku napajanja za sve Einhell-ove аlаte i bаštenske аlаtke iz fаmilije Power X‐Change sа sаmo jednim tipom bаterije. Sа više od 170 аlаtа i mаšinа bez strujnih kablova, Einhell Power X‐Change je već jedаn od nаjsveobuhvаtnijih i inovаtivnih bаterijskih sistemа nа tržištu dаnаs. Zаhvаljujući univerzаlno primenjivom pаketu punjivih bаterijа, on je tаkođe jedаn od nаjjednostаvnijih!

Pročitajte više
Prikaz 12 proizvoda
Isporuka odmah - Einhell TE-CD 18/2 Li-Solo Akumulatorska bušilica - Prodavnica alata
0 ocena(e)


  Einhell Akumulatorska bušilica TE-CD 18/2 Li-Solo, 4513833 - TE-CD 18/2 Li-Solo Član Power X-Change

6.430 RSD 7.145 RSD
Isporuka odmah - Einhell 18V 4,0Ah PXC Starter Kit PXC Starter Set - Prodavnica alata
0 ocena(e)


  Einhell Starter Set 18V 4,0Ah PXC Starter Kit PXC - Einhell 18V 4.0Ah PXC Starter Set idealna je osnova za pokretanje ili proširenje Power X-Change sistema u Vašem domu

7.900 RSD 9.980 RSD
Isporuka odmah - Einhell TE-CD 18/40 Li sa 69-delnim setom, 2.5 Ah - Prodavnica alata
11.324 RSD 12.582 RSD
Isporuka odmah - Einhell CE-BC 4 M punjač akumulatora sa mikroprocesorom - Prodavnica alata
0 ocena(e)


  Einhell punjač akumulatora sa mikroprocesorom CE-BC 4 M - Punjač akumulatora Einhell CE-BC 4 M je pametan sistem kontrolisan mikroprocesorom sa višestepenim ciklusom punjenja. Pogodan je za sve standardne 12V akumulatore.

4.749 RSD 4.999 RSD
Isporuka odmah - Einhell TC-EN 20 E električna heftalica, 6-14mm - Prodavnica alata
0 ocena(e)


  Einhell električna heftalica TC-EN 20 E, 6-14 mm - Električna heftalica TC-EN 20 E je funkcionalan i višenamenski uređaj, za kućnu upotrebu, u radionicama i zanatskim prostorijama.

4.473 RSD 4.708 RSD
Isporuka odmah - Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo Akumulatorski usisivač - Prodavnica alata
0 ocena(e)


  Einhell Akumulatorski usisivač TE-VC 36/30 Li S-Solo, bez baterije i punjača - Einhell TE-VC 36/30 Li S-Solo bežični usisivač za suvo i morko usisavanje nezaobilazna je pomoć pri usisavanju, sušenju i čišćenju u kući, podrumu, radnom prostoru ili garaži

23.497 RSD 26.108 RSD