0
Vaša korpa je prazna.
Ukupno: 0
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:

Kako produžiti garanciju

Da vidite kako da produžite garanciju za proizvode koje ste kupili na dodatnu godinu garancije kliknite na ikonicu brenda Vašeg proizvoda ili skrolujte na dole i pronađite uputstvo na ovoj stranici (ukoliko se brend Vašeg proizvoda ne nalazi ispod znači da nema opciju produžetka garancije na dodatnu godinu).

Bosch profesionalni plavi alati 3 godine garancije Bosch zeleni Hobby alati 3 godine garancije DeWalt alati garancija od 3 godine Makita alati 3 godine garancijeKako produžiti garanciju-4  Metabo alati 3 godine garancije   Villager alati 3 godine garancije  Kako produžiti garanciju-6


Kolika je garancija/saobraznost na proizvod koji sam kupio?

A) Bosch alati (Plavi profesionalni, Zeleni hobby alati, Dremel alati)

Bosch Professional plavi alati Bosch profesionalni alati 3 godine garancije 

(Pogledajte uputstvo kako da produžite garanciju za Bosch plavi profesionalni alat i baterije ovde!)

36 meseci iznosi period garancije na Bosch profesionalne plave alate (osim pneumatskih, visokofrekventnih i exact  alata) koji se registruju u roku od 4 nedelje od kupovine putem interneta na stranici https://www.bosch-professional.com/rs/sr/pro360.

Za plave Bosch Professional električne alate, garantni rok u slučaju da garancija nije produžena je 24 meseca za fizička lica, ili u slučaju korišćenja u komercijalne i profesionalne svrhe (pravna lica), 12 meseci.

Zakonska saobraznost za pneumatske alate je 2 godine i za pravna i za fizička lica.


Litijum jonske baterije i punjači 

36 meseci iznosi saobraznost za Bosch litijum-jonske baterije i punjače koji se registruju u roku od 4 nedelje od kupovine putem interneta na stranici https://www.bosch-professional.com/rs/sr/pro360. Ukoliko se ne registuju period saobraznosti iznosi 6 meseci.


Zeleni Bosch Hoby i baštenski alati  Kako produžiti garanciju-9

36 meseci iznosi period garancije na Bosch zelene Hoby i baštenske alate koji se registruju u roku od 4 nedelje od kupovine putem interneta na stranici https://www.bosch-diy.com/rs/sr/my-bosch/overview

Ukoliko se ne registuju saobraznost iznosi 24 meseca za fizička lica.


Dremel alati Kako produžiti garanciju-9

Garancija za Dremel alate od 2023. godine važi 3 godine! Besplatno produženje garancije na 3 godine za Dremel alate registracijom uređaja na MyDremel portalu u roku od 4 nedelje od datuma kupovine.

Garancija se produžuje na ovom linku.

Uputstvo za produžetak garancije možete pogledati ovde.

Napomena: Da bi servis/trgovac priznao ovu garanciju, potrebno je uz garantni list priložiti i originalni račun. Garantni list mora biti uredno popunjen. Garantni list ne važi ukoliko je prepravljen, precrtan ili oštećen. Podaci sa alata i na svim dostavljenim dokumentima moraju da se slažu.

Da bi se priznala produžena garancija od 3 godine kupac mora da dostavi i sertifikat o produženoj garanciji uz garantni list i originalni račun.


B) Makita alati Makita alati 3 godine garancije  Kako produžiti garanciju-11

(Pogledajte kako da produžite garanciju za Makita profesionalni alat i baterije ovde!)

Uz produžetak garancije na sajtu https://warranty.makita.eu/pub/index.php?makita=rs, garantni rok za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) iznosi 36 meseci.

Ako se ne produži garancija Makita pruža 12-mesečnu saobraznost za profesionalnu, industrijsku upotrebu (pravna lica), 24-mesečnu saobraznost za neprofesionalnu (ličnu) upotrebu – fizička lica, za besprekorno funkcionisanje svakog alata od datuma kupovine. U ovom periodu, Makita će besplatno popraviti sve kvarove alata koji su dokazano nastali u garantnom roku greškom u materijalu ili u proizvodnji.

Za litijum jonske baterije i punjače period saobraznosti iznosi 24 meseca, ako je produžena na sajtu https://warranty.makita.eu/pub/index.php?makita=rs. Ukoliko garancija/saobraznost nije produžena, rok saobraznosti iznosi 12 meseci.

Saobraznost za pneumatske alate iznosi 2 godine za fizička lica, a godinu dana za pravna lica i ne postoji opcija produžetka.

Produžetak garancije se mora obaviti u roku od 4 nedelje od datuma kupovine, kako bi bio važeći.

Napomena: U slučaju da upućujete garantni zahtev, alat treba da pošaljete, zajedno sa originalnim dokazom o kupovini (npr. računom), garantnim listom i potvrdom o produženoj garanciji (ukoliko ste produžili garanciju na 3 godine na internet sajtu: www.makita.rs), na adresu kompanije Makita ili na adresu ovlašćenog servisa (prema spisku na ovom garantnom listu ili potvrdi o produženoj garanciji.


C) Einhell alati Kako produžiti garanciju-12

Kako produžiti garanciju za Einhell uređaje pogledajte ovde.

Za Einhell uređaje i baterije, prodate krajnjem korisniku – potrošaču, počev od 01.01.2023, Einhell obezbeđuje garanciju 3 godine.

Potrošač dobija dodatnu garanciju, nakon online registracije uređaja u roku od 30 dana od kupovine.

Ukoliko je uređaj registrovan, nakon isteka zakonskog roka saobraznosti, počinje da teče garantni period:

Dodatnih 1 god. (na prethodnih 2 god.) za fizička lica i to kompletan aktuelni asortiman:

Svi Einhell brend uređaji: Einhell Red, Einhell Classic, Einhell Car Classic, Einhell Car Expert,

Einhell Home, Einhell Expert, Einhell Expert Plus, Einhell Professional, kao i Power X-Change

baterije (Einhell Power X-Change uređaji spadaju u prethodno nabrojane kategorije)

Dodatnih 2 god. (na prethodnih 1 god.) za pravna lica, ali samo na određeni asortiman:

Einhell Professional seriju uređaja

Einhell Power X-Change baterije

--

Online registraciju uređaja obavlja potrošač u roku od 30 dana od kupovine (datuma na fiskalnom

računu). Proces je jednostavan i završava se za nekoliko minuta,

Za produženje garancije putem registracije uređaja, potrošač treba da ima:

Serijski broj svakog pojedinačnog uređaja. Ako je u pitanju kit artikl koji se sastoji npr od

baterija, punjača i uređaja – serijski brojevi svih sastavnih artikala

Fiskalni račun na kome su jasno iskazni prodati artikli

E-mejl adresa i pristup mejlu (za potvrdu registracije korisnika i prijem sertifikata garancije)

Pristup računaru sa internet vezom za obavljanje procedure registracije.

Kako produžiti garanciju pogledajte na ovom linku.


 D) Villager alati Villager alati 3 godine garancije 

(Pogledajte kako da produžite garanciju za Villager alat ovde!)

Garancija robe od 3 godine uz produžetak na sajtu https://www.villager.rs/page/warranty, važi za sve Villager mašine i alate osim za Villager/FUSE baterije.

Registraciju morate obaviti u roku od 60 dana od datuma kupovine da biste dobili garanciju u trajanju od 3 godine.

Zakonska saobraznost za kupljeni uređaj iznosi 24 meseca bez produžetka na sajtu.

Napomena: Da bi trgovac priznao ovu garanciju, potrebno je uz garantni list priložiti i originalni račun. Garantni list mora biti uredno popunjen. Garantni list ne važi ukoliko je prepravljen, precrtan ili oštećen. Podaci sa alata i na svim dostavljenim dokumentima moraju da se slažu.

Da bi se priznala produžena garancija od 3 godine kupac mora da dostavi i sertifikat o produženoj garanciji uz garantni list i originalni račun.


E) DeWalt alati Dewalt alati 3 godine garancije 

Pogledajte kako da produžite garanciju za DeWalt profesionalni alat i baterije ovde!

Garantni rok za DeWalt alate i mašine koji se registruju na sajtu https://mydewalt.dewalt.co.uk/3/, iznosi 3 godine.

Rok saobraznosti za fizička lica, ukoliko garancija nije produžena iznosi 2 godine.

Rok saobraznosti za pravna lica, ukoliko garancija nije produžena iznosi 1 godinu.

Rok saobraznosti za DeWalt baterije je 2 godine za fizička lica i 1 godinu za pravna lica i ne postoji opcija za produžetak.

Napomena: Registracija je moguća prve 4 nedelje nakon kupovine.

Da bi trgovac priznao ovu garanciju, potrebno je uz garantni list priložiti i originalni račun. Garantni list mora biti uredno popunjen. Garantni list ne važi ukoliko je prepravljen, precrtan ili oštećen. Podaci sa alata i na svim dostavljenim dokumentima moraju da se slažu.

Da bi se priznala produžena garancija od 3 godine kupac mora da dostavi i sertifikat o produženoj garanciji uz garantni list i originalni račun.


F) Metabo Metabo alati 3 godine garancije Metabo baterije 3 godine garancije 

(Pogledajte kako da produžite garanciju za Metabo profesionalni alat ovde!)

Garancija od 36 meseci važi za sve Metabo alate i mašine (isključujući punjače za baterije i pneumatske alate) koji se registruju na sajtu: https://www.metabo-service.com/sr/login.

Za sve punjače baterija, pneumatske alate, električne alate i akumulatorske alate – bez produžetka saobraznosti, ona iznosi 2 godine za fizička lica, a u slučaju industrijske, profesionalne, ili komercijalne upotrebe saobraznost iznosi godinu dana.

Saobraznost na Metabo baterije je 3 godine, bez potrebe bilo kakvog produžetka.

Napomena: Registracija je moguća prve 4 nedelje nakon kupovine.

Da bi trgovac priznao ovu garanciju, potrebno je uz garantni list priložiti i originalni račun. Garantni list mora biti uredno popunjen. Garantni list ne važi ukoliko je prepravljen, precrtan ili oštećen. Podaci sa alata i na svim dostavljenim dokumentima moraju da se slažu.

 

Da bi se priznala produžena garancija od 3 godine kupac mora da dostavi i sertifikat o produženoj garanciji uz garantni list i originalni račun.

Navigacija
Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.