0
Vaša korpa je prazna. Započnite kupovinu
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:

Idi u korpu Očistite korpu

Kako produžiti garanciju

Da vidite kako da produžite garanciju za proizvode koje ste kupili na dodatnu godinu garancije kliknite na ikonicu brenda Vašeg proizvoda ili skrolujte na dole i pronađite uputstvo na ovoj stranici (ukoliko se brend Vašeg proizvoda ne nalazi ispod znači da nema opciju produžetka garancije na dodatnu godinu).

Bosch profesionalni plavi alati 3 godine garancije Bosch zeleni Hobby alati 3 godine garancije DeWalt alati garancija od 3 godine Makita alati 3 godine garancijeKako produžiti garanciju-4  Metabo alati 3 godine garancije   Villager alati 3 godine garancije  Kako produžiti garanciju-6Kako produžiti garanciju-8


Kolika je garancija/saobraznost na proizvod koji sam kupio?

A) Bosch alati (Plavi profesionalni, Zeleni hobby alati, Dremel alati)

Bosch Professional plavi alati Bosch profesionalni alati 3 godine garancije 

(Pogledajte uputstvo kako da produžite garanciju za Bosch plavi profesionalni alat i baterije ovde!)

36 meseci iznosi period garancije na Bosch profesionalne plave alate (osim pneumatskih, visokofrekventnih i exact  alata) koji se registruju u roku od 4 nedelje od kupovine putem interneta na stranici https://www.bosch-professional.com/rs/sr/pro360.

Za plave Bosch Professional električne alate, garantni rok u slučaju da garancija nije produžena je 24 meseca za fizička lica, ili u slučaju korišćenja u komercijalne i profesionalne svrhe (pravna lica), 12 meseci.

Zakonska saobraznost za pneumatske alate je 2 godine i za pravna i za fizička lica.


Litijum jonske baterije i punjači 

36 meseci iznosi saobraznost za Bosch litijum-jonske baterije i punjače koji se registruju u roku od 4 nedelje od kupovine putem interneta na stranici https://www.bosch-professional.com/rs/sr/pro360. Ukoliko se ne registuju period saobraznosti iznosi 6 meseci.


Zeleni Bosch Hoby i baštenski alati  Kako produžiti garanciju-9

36 meseci iznosi period garancije na Bosch zelene Hoby i baštenske alate koji se registruju u roku od 4 nedelje od kupovine putem interneta na stranici https://www.bosch-diy.com/rs/sr/my-bosch/overview

Ukoliko se ne registuju saobraznost iznosi 24 meseca za fizička lica.


Dremel alati Kako produžiti garanciju-9

Garancija za Dremel alate od 2023. godine važi 3 godine! Besplatno produženje garancije na 3 godine za Dremel alate registracijom uređaja na MyDremel portalu u roku od 4 nedelje od datuma kupovine.

Garancija se produžuje na ovom linku.

Uputstvo za produžetak garancije možete pogledati ovde.

Napomena: Da bi servis/trgovac priznao ovu garanciju, potrebno je uz garantni list priložiti i originalni račun. Garantni list mora biti uredno popunjen. Garantni list ne važi ukoliko je prepravljen, precrtan ili oštećen. Podaci sa alata i na svim dostavljenim dokumentima moraju da se slažu.

Da bi se priznala produžena garancija od 3 godine kupac mora da dostavi i sertifikat o produženoj garanciji uz garantni list i originalni račun.


B) Makita alati Makita alati 3 godine garancije  Kako produžiti garanciju-11

(Pogledajte kako da produžite garanciju za Makita profesionalni alat i baterije ovde!)

Uz produžetak garancije na sajtu https://warranty.makita.eu/pub/index.php?makita=rs, garantni rok za sve Makita proizvode (osim za DFT, DFL, DTDA i DTWA seriju, Briggs & Stratton motore, Honda motore, za pneumatske alate, kompresore, akumulatore, punjače i akumulatorske lampe) iznosi 36 meseci.

Ako se ne produži garancija Makita pruža 12-mesečnu saobraznost za profesionalnu, industrijsku upotrebu (pravna lica), 24-mesečnu saobraznost za neprofesionalnu (ličnu) upotrebu – fizička lica, za besprekorno funkcionisanje svakog alata od datuma kupovine. U ovom periodu, Makita će besplatno popraviti sve kvarove alata koji su dokazano nastali u garantnom roku greškom u materijalu ili u proizvodnji.

Za litijum jonske baterije i punjače period saobraznosti iznosi 24 meseca, ako je produžena na sajtu https://warranty.makita.eu/pub/index.php?makita=rs. Ukoliko garancija/saobraznost nije produžena, rok saobraznosti iznosi 12 meseci.

Saobraznost za pneumatske alate iznosi 2 godine za fizička lica, a godinu dana za pravna lica i ne postoji opcija produžetka.

Produžetak garancije se mora obaviti u roku od 4 nedelje od datuma kupovine, kako bi bio važeći.

Napomena: U slučaju da upućujete garantni zahtev, alat treba da pošaljete, zajedno sa originalnim dokazom o kupovini (npr. računom), garantnim listom i potvrdom o produženoj garanciji (ukoliko ste produžili garanciju na 3 godine na internet sajtu: www.makita.rs), na adresu kompanije Makita ili na adresu ovlašćenog servisa (prema spisku na ovom garantnom listu ili potvrdi o produženoj garanciji.


C) Einhell alati Kako produžiti garanciju-12

Kako produžiti garanciju za Einhell uređaje pogledajte ovde.

Za Einhell uređaje i baterije, prodate krajnjem korisniku – potrošaču, počev od 01.01.2023, Einhell obezbeđuje garanciju 3 godine.

Potrošač dobija dodatnu garanciju, nakon online registracije uređaja u roku od 30 dana od kupovine.

Ukoliko je uređaj registrovan, nakon isteka zakonskog roka saobraznosti, počinje da teče garantni period:

Dodatnih 1 god. (na prethodnih 2 god.) za fizička lica i to kompletan aktuelni asortiman:

Svi Einhell brend uređaji: Einhell Red, Einhell Classic, Einhell Car Classic, Einhell Car Expert,

Einhell Home, Einhell Expert, Einhell Expert Plus, Einhell Professional, kao i Power X-Change

baterije (Einhell Power X-Change uređaji spadaju u prethodno nabrojane kategorije)

Dodatnih 2 god. (na prethodnih 1 god.) za pravna lica, ali samo na određeni asortiman:

Einhell Professional seriju uređaja

Einhell Power X-Change baterije

--

Online registraciju uređaja obavlja potrošač u roku od 30 dana od kupovine (datuma na fiskalnom

računu). Proces je jednostavan i završava se za nekoliko minuta,

Za produženje garancije putem registracije uređaja, potrošač treba da ima:

Serijski broj svakog pojedinačnog uređaja. Ako je u pitanju kit artikl koji se sastoji npr od

baterija, punjača i uređaja – serijski brojevi svih sastavnih artikala

Fiskalni račun na kome su jasno iskazni prodati artikli

E-mejl adresa i pristup mejlu (za potvrdu registracije korisnika i prijem sertifikata garancije)

Pristup računaru sa internet vezom za obavljanje procedure registracije.

Kako produžiti garanciju pogledajte na ovom linku.


 D) Villager alati Villager alati 3 godine garancije 

(Pogledajte kako da produžite garanciju za Villager alat ovde!)

Garancija robe od 3 godine uz produžetak na sajtu https://www.villager.rs/page/warranty, važi za sve Villager mašine i alate osim za Villager/FUSE baterije.

Registraciju morate obaviti u roku od 60 dana od datuma kupovine da biste dobili garanciju u trajanju od 3 godine.

Zakonska saobraznost za kupljeni uređaj iznosi 24 meseca bez produžetka na sajtu.

Napomena: Da bi trgovac priznao ovu garanciju, potrebno je uz garantni list priložiti i originalni račun. Garantni list mora biti uredno popunjen. Garantni list ne važi ukoliko je prepravljen, precrtan ili oštećen. Podaci sa alata i na svim dostavljenim dokumentima moraju da se slažu.

Da bi se priznala produžena garancija od 3 godine kupac mora da dostavi i sertifikat o produženoj garanciji uz garantni list i originalni račun.


E) DeWalt alati Dewalt alati 3 godine garancije 

Pogledajte kako da produžite garanciju za DeWalt profesionalni alat i baterije ovde!

Garantni rok za DeWalt alate i mašine koji se registruju na sajtu https://mydewalt.dewalt.co.uk/3/, iznosi 3 godine.

Rok saobraznosti za fizička lica, ukoliko garancija nije produžena iznosi 2 godine.

Rok saobraznosti za pravna lica, ukoliko garancija nije produžena iznosi 1 godinu.

Rok saobraznosti za DeWalt baterije je 2 godine za fizička lica i 1 godinu za pravna lica i ne postoji opcija za produžetak.

Napomena: Registracija je moguća prve 4 nedelje nakon kupovine.

Da bi trgovac priznao ovu garanciju, potrebno je uz garantni list priložiti i originalni račun. Garantni list mora biti uredno popunjen. Garantni list ne važi ukoliko je prepravljen, precrtan ili oštećen. Podaci sa alata i na svim dostavljenim dokumentima moraju da se slažu.

Da bi se priznala produžena garancija od 3 godine kupac mora da dostavi i sertifikat o produženoj garanciji uz garantni list i originalni račun.


F) Metabo Metabo alati 3 godine garancije Metabo baterije 3 godine garancije 

(Pogledajte kako da produžite garanciju za Metabo profesionalni alat ovde!)

Garancija od 36 meseci važi za sve Metabo alate i mašine (isključujući punjače za baterije i pneumatske alate) koji se registruju na sajtu: https://www.metabo-service.com/sr/login.

Za sve punjače baterija, pneumatske alate, električne alate i akumulatorske alate – bez produžetka saobraznosti, ona iznosi 2 godine za fizička lica, a u slučaju industrijske, profesionalne, ili komercijalne upotrebe saobraznost iznosi godinu dana.

Saobraznost na Metabo baterije je 3 godine, bez potrebe bilo kakvog produžetka.

Napomena: Registracija je moguća prve 4 nedelje nakon kupovine.

Da bi trgovac priznao ovu garanciju, potrebno je uz garantni list priložiti i originalni račun. Garantni list mora biti uredno popunjen. Garantni list ne važi ukoliko je prepravljen, precrtan ili oštećen. Podaci sa alata i na svim dostavljenim dokumentima moraju da se slažu.

 

Da bi se priznala produžena garancija od 3 godine kupac mora da dostavi i sertifikat o produženoj garanciji uz garantni list i originalni račun.


G) KARCHER

Informacije o trajanju garantnog roka i načinu produžetka pogledajte na ovde!

Navigacija
Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.