0
Vaša korpa je prazna. Započnite kupovinu
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:

Idi u korpu Očistite korpu

Odaberite način isporuke
Izaberite mesto preuzimanja

Podaci kupca

Niste pronašli ulicu? Unesite ručno.

* Obavezna polja

Poručujete kao:
Podaci firme

Odaberite način plaćanja:
  • Porudžbine možete platiti u gotovini ili karticom (i kod kurira i u prodavnici). Ukoliko poručujete kao pravno lice i birate "Plaćanje prilikom preuzimanja" izdaćemo Vam gotovinski račun za firmu.
  • Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex, Dina ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online(Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.
  • Nakon procesa naručivanja, na vaš email će stići uputstvo za plaćanje (podaci za uplatnicu) ili predračun ukoliko plaćate kao pravno lice.
Adresa za dostavu

Niste pronašli ulicu? Unesite ručno.


Informacije o isporuci

Način plaćanja

Način isporuke

Adresa isporuke


,
Srbija

Podaci korisnika koji zaključuje kupovinuPodaci o firmi

Naziv firme

Adresa firme

PIB

Matični broj

Adresa za dostavu

Ime

Prezime

Adresa

Mesto

Poštanski broj

Država

Srbija


Napomena

Vaša porudžbina
Ukupno sa PDV-om:
Od toga PDV:
Dostava:
Ukupno sa dostavom:
Isporuka je besplatna!

Isporuka je besplatna ako je težina svakog pojedinačnog proizvoda u korpi manja od 30 kg za sve porudžbine preko 15.000 RSD.

Navigacija
Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.