0
Vaša korpa je prazna. Započnite kupovinu
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:

Idi u korpu Očistite korpu

Podaci o kupcu

Adresa

Niste pronašli ulicu? Unesite ručno.

Adresa za dostavu

Niste pronašli ulicu? Unesite ručno.

Firma


Vaša porudžbina

Ukupno sa PDV-om:
Od toga PDV:
Dostava:
Ukupno sa dostavom:
Isporuka je besplatna!

Način plaćanja i dostave

  • Slanje brzom poštom. Plaćanje se vrši pouzećem ili virmanom. Ukoliko plaćate predračun preko firme kurir Vam pri isporuci neće naplatiti ništa.
  • Plaćanje na licu mesta na željeni način.
  • Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex, Dina ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online(Internet) plaćanje. Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Način dostave

  • Preuzimanje u radnji je moguće do 5 dana od primanja obaveštenja/poziva o pristizanju artikala u radnju (ne od potvrde porudžbine).

* Poručivanje sa obavezom plaćanja

Isporuka je besplatna ako je težina svakog pojedinačnog proizvoda u korpi manja od 30 kg za sve porudžbine preko 15.000 RSD.

Navigacija
Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.