0
Vaša korpa je prazna. Započnite kupovinu
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:

Idi u korpu Očistite korpu

Politika privatnosti

Podaci firme:

Pun naziv pravnog subjekta: STRIDON GROUP DOO

Poštanska adresa: Borivoja Stevanovića 9

Delatnost i šifra delatnosti: 4615 – Posredovanje u prodaji nameštaja, predmeta za domaćinstvo i metalne robe

Matični broj: 20588012

Poreski broj (PIB): 106376570

Web adresa: https://www.prodavnicaalata.rs/

Kontakt telefon:  +381-69-8058-374

Kontakt E-mail: office@prodavnicaalata.rs

Obaveštenje o zaštiti podataka o ličnosti

Lični podaci koje prosledite sajtu Prodavnicaalata.rs u svrhu dobijanja proizvoda ili usluga biće tretirane u skladu sa našim dokumentom o privatnosti podataka. Zabranjeno je slanje ili prenošenje na ovu lokaciju ili sa nje bilo kojih nezakonitih, pretećih, uvredljivih, klevetničkih, opscenih, pornografskih ili drugih materijala koji su u suprotnosti s bilo kojim zakonom.
                        
Prodavnica alata na ovoj lokaciji ne želi od vas da prima poverljive ili druge informacije kojima ne može slobodno da raspolaže. Svi materijali, informacije ili druga saopštenja koja prenosite ili šaljete na ovu lokaciju neće se smatrati poverljivim i onima kojima se ne može slobodno raspolagati. Prodavnica alata.rs nema nikakve obaveze prema ovim saopštenjima. Naši zaposleni mogu da kopiraju, otkrivaju, distribuiraju, primenjuju ili na drugi način koriste saopštenja i sve podatke, slike, zvukove, tekst i sve ostale materijale u njima sadržane za bilo koje odnosno za sve komercijalne i nekomercijalne svrhe.
    
Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo niti prosleđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade vaših porudžbenica.

Vrsta podataka koja se prikuplja i svrha u koji se prikupljaju

Podatke koji se prikupljaju kroz kontakt formu (ime, prezime, imejl, broj telefona, grad i adresa stanovanja, kao i mejl i IP adresa) Prodavnica alata će koristiti za svrhu pripreme i informisanja korisnika o ponudi određenog proizvoda, ugovaranja isporuke povodom te ponude i slanje odgovora na upite korisnika, kao i personalizovaniju ponudu za Vas na našem sajut, u vremenskom periodu koji je potreban za ostvarenje svrhe. Ovako prikupljene podatke Prodavnica alata neće ustupati trećim licima. Klikom na dugme "Potvrdi kupovinu" korisnik daje pristanak na obradu svojih podataka o ličnosti na opisani način. Pravni osnov prikupljanja podataka kupaca je pristanak, legitimni interes ili zaključenje i izvršenje ugovora.

Korisnici podataka

Korisnici podataka su naši zaposleni, koji Vaše podatke koriste u svrhu realizacije Vaše porudžbine.

Zaštita podataka

Vaši podaci će biti adekvatno zaštićeni na našem serveru antivirus zaštitom i fizičko/tehničkom zaštitom prostora, sve dok naši zaposleni imaju pristup istima.

Vaša prava u vezi podataka o ličnosti

- Pravo da dobijete potvrdu da li obrađujemo Vaše podatke o ličnosti

- Pravo pristupa Vašim podacima o ličnosti

- Pravo na ispravku Vaših podataka o ličnosti u slučaju greške

- Pravo da zahtevate prekid obrade Vaših podataka o ličnosti

- Pravo na brisanje Vaših podataka o ličnosti

Sva Vaša prava možete ostvariti ako nas kontaktirate na sledeće načine:

Na mejl office@prodavnicaalata.rs, ili telefon +381-64-616-5003. Brisanje, izmene i pregled Vaših podataka uvek možete obaviti i sami na Vašem nalogu, ako ste ga kreirali na našem sajtu.

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, mejlom na office@poverenik.rs, ili telefon +381-11-3408 900.

www.prodavnicaalata.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Proizvodi, usluge i materijali sa  sajta www.prodavnicaalata.rs su odstupni za korišćenje samo unutar Republike Srbije. Dalja preprodaja proizvoda i usluga van teritorije republike Srbije nije dozvoljena i to radite na sopstvenu odgovornost. Ako odlučite da  pristupite našoj internet prodavnici alata izvan Srbije, to radite na sopstvenu inicijativu i smatrate se odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona. Ovi Uslovi se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije i neće se primenjivati načela o rešavanju neusaglašenosti zakona.

Politika upotrebe kolačića (Cookies)

Delovi naše internet stranice koriste kolačiće (Cookies). Kolačić je tekstualni fajl koji se čuva lokalno na vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu i koji omogućava prepoznavanje korisnika koji se vratio na internet stranicu, a radi praćenja i analize poseta internet stranici u cilju optimizacije internet stranice Prodavnica alata. Veb stranica koristi kolačiće da bi zapamtila šta ste radili na njoj u određenom vremenskom periodu i koje su vaše željene opcije u pogledu jezika, veličine fonta i drugih karakteristika prikaza. To znači da ne morate navoditi svoje željene opcije svaki put kada posetite veb stranicu.
    
Osim toga, kolačići nam pomažu da analiziramo kako koristite našu veb stranicu i da li nailazite na prepreke tokom navigacije. Oni nam takođe pomažu da prilagodimo oglase i ponude na mreži vašim interesima i potrebama. Lični podaci u ovom slučaju nisu sačuvani, te se ove informacije ne mogu koristiti za ličnu identifikaciju. Ukoliko ne želite da prihvatite da se kolačić čuva na vašem računaru, neophodno je da onemogućite kolačić za ovu internet stranicu u vašem internet pretraživaču. Ranije instalirane kolačiće možete obrisati ručno iz vašeg internet pretraživača. Onemogućavanje, odnosno brisanje, može značiti i umanjenje određenih funkcionalnosti internet stranice.

Kako onemogućiti - obrisati kolačiće

Kolačiće možete sami obrisati iz vašeg internet pretraživača i time onemogućiti njihovo korišćenje. U nastavku se nalaze linkovi sa detaljnim uputstvima za brisanje kolačića nekoliko najkorišćenijih pretraživača:

Ukoliko koristite drugi pretraživač, pratite uputstva relevantnog dobavljača. Ukoliko onemogućite kolačiće nećete biti u mogućnosti da koristite sve funkcionalnosti našeg sajta.

Kako promeniti podešavanja kolačića

U svakom trenutku možete nas kontaktirati na mejl: office@prodavnicaalata.rs, ili telefon: 064-616-5003 i zatražiti promenu podešavanja kolačića.

Koje kolačiće koristi ova veb stranica

Neophodni kolačići

U ove kolačiće spadaju Statički i kolačići funkcionalnosti. Ovi kolačići su neophodni za rad veb stranice, te se u našim sistemima ne mogu isključiti, izvor je naš Web sajt. Obično su postavljeni kao odgovor na vaše zahteve za uslugama, poput podešavanja postavki o privatnosti, prijavljivanja na nalog ili popunjavanja obrazaca. U vašem pretraživaču ove kolačiće možete blokirati ili podesiti opciju da dobijate obaveštenja o istim, ali u tom slučaju neki delovi veb stranice možda neće raditi. 

Marketinški kolačići

Ovi kolačići (koji se nazivaju i reklamni kolačići) koriste se za isporučivanje oglašenog sadržaja koji je relevantan za vas i mogu se koristiti za praćenje efikasnosti naših reklamnih kampanja na veb sajtu. Ove kolačiće stavljaju na našu veb lokaciju naši partneri pružaoci određenih marketinških usluga i oni mogu upamtiti vašu aktivnost veb pretraživanja na našem veb sajtu i te informacije se mogu koristiti za bolje razumevanje vas i vaših potreba, na primer – demografija (odakle dolazite na naš veb sajt), starost itd. Samo anonimne informacije se zadržavaju i koriste na ovaj način i samo sa ciljem da se vama pruži sadržaj koji je najviše relevantan za vas.

Kolačići efikasnosti - statistika

Ovi kolačići nam omogućavaju da izbrojimo broj poseta i izvore saobraćaja, kako bismo mogli da izmerimo i unapredimo efikasnost naše veb stranice. Pomažu nam da saznamo koje stranice su najviše, a koje najmanje popularne, kao i da vidimo kako se posetioci kreću po veb stranici. Svi podaci koje skupe ovi kolačići se sabiraju i stoga su anonimni. Ako ne prihvatite kolačiće efikasnosti, nećemo znati kada ste posetili našu veb stranicu.

Promene politike kolačića

Mi možemo povremeno ažurirati ove smernice. Ukoliko izvršimo značajne promene, obavestićemo vas, ali vas molimo da redovno proveravate ove smernice kako biste bili sigurni da ste upoznati sa najnovijom verzijom.

Autorska prava

Sadržaj ove internet prezentacije predstavlja zakonski zaštićeno i isključivo autorsko pravo koje pripada vlasniku, Stridon Group doo - Prodavnica alata kome pripadaju sva autorska i druga prava intelektualne svojine u pogledu sadržaja, uređivanja, koncepcije i dizajna.  

Zaštitni znakovi, logo znakovi, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo je u svojini vlasnika ili u vlasništvu trećih lica. Nepoštovanje obavezujućih uslova korišćenja podleže primeni odgovarajućih zakonskih propisa. Zabranjeno je neovlašćeno umnožavanje, reprodukovanje, javno prikazivanje ili distribuiranje sadržaja internet prezentacije, na bilo koji način.

Prodavnica alata može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.

U ime Stridon group doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Stridon group doo (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

Bitne informacije:

 

Osnovni podaci o firmi

STRIDON GROUP DOO
Borivoja Stevanovića 9
Matični broj: 20588012
Poreski broj (PIB): 106376570

Kontakt podaci - korisnički servis

Adresa: Ugrinovačka 212
Telefon: +381-11-4520-171
Email adresa: office@prodavnicaalata.rs

Navigacija
Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.