0
Vaša korpa je prazna.
Ukupno: 0
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:
Einhell

Einhell - Perači pod pritiskom

U ponudi Perači pod pritiskom kompanije Einhell izdvajamo sledeće proizvode za vas:

Prikaz 12 proizvoda
0 ocena(e)


    Einhell Perac pod visokim pritiskom TC-HP 90, 70bar, 4140740 - TC-HP 90 Mala i kompaktna konstrukcija

8.389 RSD 9.020 RSD
0 ocena(e)


    Einhell perač pod pritiskom TC-HP 1334, 1.300W - Perač pod pritiskom TC-HP 1334 je visokokvalitetan i snažan čistač koji dokazuje svoju čvrstoću naročito tokom mobilnih radova.

8.216 RSD 8.834 RSD
0 ocena(e)


    Einhell perač pod pritiskom TC-HP 2042 PC , 2.000W - Perač pod pritiskom TC-HP 2042 PC je visokokvalitetan i moćan čistač pod pritiskom koji pokazuje svoju sna

19.770 RSD 24.164 RSD
0 ocena(e)


    Einhell perač pod pritiskom TC-HP 1538 PC , 1.500W - Perač pod pritiskom TC-HP 1538 PC je visokokvalitetan i moćan čistač pod pritiskom koji pokazuje svoju sna

16.199 RSD 19.799 RSD

Perači pod pritiskom:
Sa peračem visokog pritiska uspešno uklanjate i tvrdokornu prljavštinu. Svi modeli snažnih perača sa visokim pritiskom ističu se praktičnim funkcijama: Tako dugotrajna metalna pumpa dovodi vodu tačno na mesto gde treba, bez obzira da li želite da očistite terasu ili samo temeljno operete Vaš auto, a efikasni perač visokog pritiska dozvoljava dotok vrele vode do 60° stepeni celzijusa, šta nudi veliku prednost pri pranju uljnih mrlja. Kod određenih uređaja dodatni držač za crevo, pribor i strujni kabl obezbeđuje trajni red i garantuje korisniku stalnu pristupačnost svih potrebnih delova.
Namena perača pod pritiskom je jako široka pa se pored pranja automobila koriste i za pranje tepiha, dvorišta, fasade, podova. Ovi uređaji su namenjeni za pranje hladnom ili toplom vodom.
Uređaji za pranje pod visokim pritiskom funkcioniše po principu izbacivanja vode velikom brzinom i protoka i pod velikim pritiskom koji prelazi 100 bari.
U našem asortimanu možete pronaći perače visokog pritiska marki Bosch , Makita , Villager , Einhell , Oleo Mac i još mnogo drugih.
Pročitajte više
Einhell:
Einhell je jedan od brendova koji nude najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu. Einhell alati su namenjeni svim vrstama korisnika. Einhell akumulatorski i električni alati se odlikuju praktišnošću i lakoćom upotrebe što ih čini idealnim mašinama za privatnu upotrebu. Einhell alati su globalni brend sa sedištem kompanije Einhell AG u oblasti Lаndаu / Isаr u Nemаčkoj. Na našem tržištu Einhell Srbija je prisutan preko 15 godina i jedan je od najzastupljenijih brendova za to vreme. Od aku odvijača do električnih kosilica: Einhell razvija i prodaje najmodernije alate za upotrebu od strane majstora, hobi baštovana i "uradi sam" entuzijasta . Einhell nudi širok spektar proizvoda koji obuhvata razne alate za primenu kod kuće i u bašti, kao i u garažama i radionicama. Pored pouzdanog kvaliteta, dobrog servisa i odličnog odnosa sa kupcima, Einhell brend označava slobodu, jednostavnost, bezbednost i zabavu prilikom rada na ličnim projektima. Einhell Power X‐Change je vrlo efikasna aku platforma kompаnije Einhell. Uz pomoć nаjsаvremenije tehnologije i аmbicioznih vizijа, uspeli smo dа rаzvijemo sistem punjivih bаterijа koji omogućava laku razmenu baterija između alata. Power X‐Change nudi jedinstvenu priliku napajanja za sve Einhell-ove аlаte i bаštenske аlаtke iz fаmilije Power X‐Change sа sаmo jednim tipom bаterije. Sа više od 170 аlаtа i mаšinа bez strujnih kablova, Einhell Power X‐Change je već jedаn od nаjsveobuhvаtnijih i inovаtivnih bаterijskih sistemа nа tržištu dаnаs. Zаhvаljujući univerzаlno primenjivom pаketu punjivih bаterijа, on je tаkođe jedаn od nаjjednostаvnijih!
Pročitajte više
Navigacija