0
Vaša korpa je prazna. Započnite kupovinu
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:

Idi u korpu Očistite korpu

Uslovi kupovine i isporuke

Minimalan iznos za porudžbinu je 500,00 din. (cena isporuke ne ulazi u minimalan iznos).

Ovim opštim uslovima kupovine , u daljem tekstu: Opšti uslovi, utvrđuju se uslovi pod kojima se ostvaruje pravo na kupovinu i plaćanje proizvoda i usluga iz ponude Firme Stridon Group doo -  Prodavnice alata i (u daljem tekstu: Prodavnice alata) putem Web prodavnice.

Web shop www.prodavnicaalata.rs omogućava on-line kupovinu svim punoletnim fizičkim licima i pravnim licima (u daljem tekstu: Korisnici) izbor, online kupovinu.

Postupak kupovine je detaljno opisan na ovoj stranici - https://www.prodavnicaalata.rs/kako-poruciti/.

Informacije vezane za rokove i način isporuke možete pročitati na stranici - https://www.prodavnicaalata.rs/cesta-pitanja/ pod naslovom "2. KADA ĆE ROBA BITI ISPORUČENA?"

Više o načinu podnošenja reklamacije, kao i obrazac za odustajanje od ugovora, možete pročitati na stranici - https://www.prodavnicaalata.rs/saobraznost-garancije-reklamacije/.

1) Registracija korisnika 

Korisnik se registracijom i kreiranjem naloga, između ostalog, prijavljuje za korišćenje sajta www.prodavnicaalata.rs i ostvaruje pravo da putem Web shop-a Prodavnice alata vrši online kupovinu Proizvoda/Usluga.
    
Korisnik je u postupku kreiranja naloga i prilikom svakog kasnijeg unošenja podataka u obavezi da unese tačne i potpune lične podatke, a u vezi sa tim podacima daje, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, izričitu saglasnost Prodavnice alata da iste obrađuje i čuva za potrebe izvršenja njegovih obaveza u vezi sa Proizvodima/Uslugama naručenim putem Web shop-a ili njegovih na zakonu zasnovanih obaveza, naplate potraživanja, razvoja njegovih usluga i sprečavanja potencijalnih zloupotreba.

Prodavnica alata će, u skladu sa važećim propisima, preduzeti sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Korisniku, kao i o podacima o izvršenoj kupovini. Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom.

Podaci o Korisniku koje Korisnik dostavi Prodavnici alata neće biti korišćeni u cilju dostave reklamnih obaveštenja, osim ukoliko Korisnik za to prethodno ne da izričitu saglasnost.

2) Cene

Cene na sajtu www.prodavnicaalata.rs proizvoda/Usluga su izražene u dinarima i iskazane su u bruto iznosu (sa svim pripadajućim porezima). Cene Proizvoda/Usluga podložne su promeni do momenta potvrde kupovine putem Web shop-a tj. realizovanog plaćanja. U slučaju da je prava cena artikla različita od cene prikazane na sajtu, Prodavnica alata Vam neće poslati artikal dok ne dobije potvrdu od Vas.
Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Prodavnica alata se trudi da artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne (zadržavamo pravo na grešku).

3) Način plaćanja    

Plaćanje Proizvoda/Usluga preko sajta www.prodavnicaalata.rs može se izvršiti pouzećem ili uplatom na račun (pravna lica i fizička lica) Prodavnice alata, s tim sto u slučaju plaćanja pouzećem korisnik plaća naznačenu sumu kurirskoj službi prilikom preuzimanja paketa (ukoliko je suma veća od 15.000 din. i težina manja od 30kg, Prodavnica alata snosi troškove isporuke). Više o načinu plaćanja možete pročitati na stranici Način plaćanja.

4) Opšte odredbe     

Prodavnica alata zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pozitivnopravnih propisa vrši izmene ovih Opštih uslova, kao i pravo da menja ponudu Proizvoda/Usluga dostupnih preko Web shop-a.

Na kupovinu putem Web shop-a primenjivaće se odredbe važećeg Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača i ostalih zakona koji regulišu materiju koja je predmet ovih Opštih uslova.

Ovi Opšti uslovi stupaju na snagu danom objavljivanja na Internet strani Prodavnice alata. Danom stupanja na snagu ovih Opštih uslova, prestaju da važe Opšti uslovi korišćenja usluge „Web shop-a“.

5) Povraćaj proizvoda

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu www prodavnicaalata.rs iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo, izjavu o saobraznosti, garanciju ukoliko podleže garanciji, pakovanje itd). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poleđini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Ukoliko je roba neoštećena, nekorišćena i u originalnom pakovanju (sa svim pratećim priborom i papirima) kupac nije dužan da na papiru navede razlog vraćanja. Posle 14 dana od dana prijema Stridon Group doo nije u obavezi da vrati novac ili zameni robu.

Kupac robu može da vrati samo u sledećim slučajevima UZ FISKALNI RAČUN.

    1. Krajnji kupac zakonski može vratiti robu u roku od 7 dana od fakturisanja tj kucanog fiskalnog računa, osim u slučaju poručivanja putem WEB-a tj. slanjem robe kurirskom službom gde je rok za povrat 14 dana od kucanog računa. U oba slučaja se obračunavaju i radni i neradni dani. 

Kada kupac vraća artikal u maloprodajni objekat u kome je lično preuzeo i kupio robu, on tada donosi kupljeni artikal i prilaže fiskalni račun. Maloprodaja utvrđuje ispunjavanje uslova za to (provera ispravnosti artikla, ambalaže i roka od 7 dana) i vrši nalog za ispravku ukoliko je u zakonskom roku (uzevši u obzir i radne i neradne dane). Proizvode koji imaju ambalažu koja se posle prvog otvaranja ne može vratiti u normalno stanje nije moguće vratiti osim u slučaju ako je sam proizvod nesaobrazan ili neispravan.

    2. Ukoliko kupac vraća artikal koji je dobio putem kurirske službe, zakonski rok za ovo u odnosu na datum sa fiskalnog računa je 14 dana. Kupac na adresu Prodavnice alata treba da pošalje:

-         Artikal koji vraća i garantni list

-         Originalni fiskalni račun

Po prijemu proizvoda utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Procenat oštećenja utvrđuje odgovorno lice u kompaniji Stridon Group doo, te se za utvrđeni iznos umanjuje iznos koji se vraća potrošaču. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenje proizvoda krivicom kupca u tolikoj meri da se proizvod više ne može prodavati, odbiće se vraćanje cene i proizvod će mu biti vraćen na njegov trošak.

Troškove isporuke za proizvode koji se vraćaju snosi krajnji kupac.

Reklamacija

Proizvod je potrebno vratiti na adresu sa koje je poslat. Da bi se pokrenuo bilo koji postupak povraćaja novca, kupac treba da dostavi kupljeni proizvod na adresu sa koje je proizvod poslat. Ukoliko je proizvod preuzet u radnji, u istu radnju treba i da se vrati. Ukoliko je proizvod poslat brzom poštom kupcu, kupac treba da pošalje brzom poštom proizvod o svom trošku na adresu sa koje je proizvod dobio.

6) Povraćaj novca

Isključivo u slučaju da vraćeni artikli zadovoljavaju uslove iz tačke "Povraćaj proizvoda" Prodavnica alata će izvšiti povraćaj novca, na način na koji ste novac uplatili. 

Trgovac je dužan da izvrši povraćaj uplate koje je primio od potrošača, uključujući i trpškove isporuke (ukoliko ih je potrošač platio prilikom prijema robe), najkasnije u roku od 14 dana od prijema obrazca za odustanak od ugovora.

Trgovac može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok potrošač ne dostavi dokaz da je poslao robu trgovcu u zavisnosti od toga šta nastupa prvo, osim u sličaju kada je trgovac ponudio da sam preuzme robu.

Trgovac vrši povraćaj koristeći ista sredstva  plaćanja koja je potrošač koristio u prvobitnoj transakciji, osim ako se potrošač nije saglasio sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja i pod uslovom da potrošač zbog takvog povraćaja ne snosi dodatne troškove.

Ukoliko ste novac uplatili virmanski, na račun firme, bilo kao fizičko, ili pravno lice (podrazumeva se da ste ispunili uslove iz prethodnih tačaka za povrat novca), novac će Vam istim putem biti i vraćen.

Ukoliko ste platili robu u gotovinu pri preuzimanju (podrazumeva se da ste ispunili uslove iz prethodnih tačaka za povrat novca) – brzoj pošti, novac će Vam takođe biti uplaćen na željeni račun, jer je na naš račun legao virmanski. 

Ukoliko ste robu preuzeli i platili gotovinom u prodajnom objektu, a želite povrat novca (podrazumeva se da ste ispunili uslove iz prethodnih tačaka za povrat novca), novac će Vam na isti način biti vraćen.

7) Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

8) Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji Stridon Group doo povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. Stridon Group doo će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim. Stridon Group doo nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodna je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

9) Privatnost

Stridon Group doo zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog Sajta da bi ispunio vaše zahteve ili potrebe. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na ovim internet stranicama, kao i važećim propisima o zaštiti podataka o ličnosti.

Neke stranice ovog Sajta bi mogle pohranjivati određene pakete informacija poznate kao “cookies” (kolačići) na vašem računaru. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog Sajta posećena i koliko ljudi je posetilo. Ova tehnologija ne skuplja informacije o vašem ličnom identitetu, umesto toga, informacije se nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo svoj Sajt.

Stridon Group doo nije odgovorna za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika. Stridon Group doo zadržava pravo da ukloni poruke koje sadrže materijal koji smatramo nepristojnim, klevetničkim ili na bilo koji drugi način neprihvatljivim. Stridon Group doo ne snosi nikakve posledice za sadržaj bilo kog saopštenja, bez obzira da li proizilazi ili ne iz zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti ili drugog.

Više informacija o politici privatnosti, korišćenju kolačića i zaštiti podataka, možete pročitati na stranici - https://www.prodavnicaalata.rs/politika-privatnosti/

10) Linkovi na druge sajtove

Linkovi sadržani na Sajtu koji vode na nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. Stridon Group doo nije pregledao sadržaj ovih sajtova, ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje. Stoga, Stridon Group doo nije njihov predstavnik, ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode linkovi sa našeg Sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

11) Zaštitni znaci

Svi nazivi, logotipi, žigovi, zaštitni znaci ili oznake usluga koji se pojavljuju na ovom Sajtu su registrovani zaštitni znaci odgovarajućih kompanija u okviru Stridon Group doo ili drugih vlasnika. Ne možete koristiti nazive, logotipe, žigove, zaštitne znake ili oznake usluga bez prethodne pismene saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.

12) Saobraznost

Stridon Group doo je dužan da isporuči robu koja je saobrazna ugovoru. Stridon Group doo je odgovoran za nesaobraznost robe ugovoru koja se pojavi u roku od 2. godine od dana prelaska rizika na potrošača. Sve troškove koji su neophodni da bi se roba saobrazila ugovoru, a naročito troškove rada, materijala, preuzimanja i isporuke snosi kompanija Stridon Group doo.

13) Odustanak od kupovine

Vašu porudžbinu možete otkazati putem telefonskog poziva, na broj: +381-69-8058-374. Porudžbina može da se otkaže samo ukoliko već nije poslata brzom poštom na Vašu adresu.

14) Postupanje sa robom u periodu u kome je moguć povrat

Proizvodi ne smeju biti korišćeni i vraćeni. Od iznosa koji kupcu treba da se vrati može da se odbije određeni iznos u zavisnosti stanja pakovanja, stanja pribora i stanja samog proizvoda. Ukoliko se na proizvodu primećuju tragovi korišćenja, proizvod nije moguće vratiti. Ukoliko proizvod nije korišćen, a ambalaže je oštećena, vraćeni iznos će biti umanjen za 25%.

15) Povrat robe                              

Ako niste zadovoljni proizvodom kupljenim na sajtu www prodavnicaalata.rs iz bilo kog razloga, u roku od 14 dana od dana prijema robe možete vratiti proizvod. Proizvod koji se vraća mora biti u istom stanju kao i kada je nabavljen i mora sadržati svu tehničku dokumentaciju (uputstvo,izjavu o saobraznosti, garanciju ukoliko podleže garanciji, pakovanje itd). Proizvod mora biti bez bilo kakvih fizičkih oštećenja i tragova korišćenja. Kupac je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe. Kupac pismeno ili elektronski obaveštava prodavca u roku od 14 dana da vraća proizvod, pomoću Obrasca za odustanak koji se nalazi na poledjini računa. Troškove transporta pri vraćanju robe snosi kupac. Posle 14 dana od dana prijema Stridon Group doo nije u obavezi da vrati novac ili zameni robu.

Za svaki kupljen artikal Stridon Group doo šalje i obrazac za odustajanje od kupovine na mejl (prilog potvrdi porudžbine), ili uz robu.

16) Osnovni podaci o firmi

Pun naziv pravnog subjekta: STRIDON GROUP DOO
Adresa: Borivoja Stevanovića 9
Delatnost i šifra delatnosti: 4615 – Posredovanje u prodaji nameštaja, predmeta za domaćinstvo i metalne robe
Matični broj: 20588012
Poreski broj (PIB): 106376570
Web adresa: https://www.prodavnicaalata.rs/
Kontakt telefon: +381-69-8058-374
Kontakt e-mail: office@prodavnicaalata.rs

17) Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

18) Kontakt podaci - korisnički servis

Adresa: Ugrinovačka 212
Telefon: +381-11-4520-171
Email adresa: office@prodavnicaalata.rs

19) Dostava robe i eventualna ograničenja

U saradnji sa kurirskom službom „D Express“, kupljenu robu isporučujemo na kućnu adresu, na teritoriji Srbije. Usluge isporuke se naplaćuju na sledeći način: Isporuka za porudžbine u vrednosti iznad 15.000 din. je besplatna. Isporuka za porudžbine u vrednosti ispod 15.000 din. košta 250 din. Minimalna vrednost za poručivanje je 500 din. Artikli će Vam biti isporučeni u roku 1-4 radna dana od dana poručivanja. Stanje Vaše pošiljke, kao i kod pošiljke (nakon što pošiljku pošaljemo) možete pratiti na svom nalogu.

Napomena

Cena isporuke (besplatna/250 din.) važi ako je težina svih pojedinačnih proizvoda u korpi manja od 30 kg. Ukoliko nije prodavac će Vas kontaktirati sa informacijom o troškovima slanja. U ovom slučaju će kupac obavezno biti kontaktiran da potvrdi slanje sa dodatnim troškovima, proizvodi mu neće biti poslati bez njegove potvrde.

20) Politika reklamacija

Stridon Group doo je u obavezi da pri isporuci dostavi fiskalni račun,obrazac o saobraznosti -ukoliko je potrebno,ili garnantni list za proizvode za koje je to zakonom predviđeno.

Da bi se ostvarilo pravo na garanciju neophodno je pri predaji artikala na servis, uz neispravan artikal priložiti svu dokumentaciju koja dolazi uz proizvod, original garantni list I original ili kopiju fiskalnog računa kojim se potvrđuje kupovina. Uz to je poželjno navesti detaljan opis kvara kako bi se olakšala provera neispravnosti od strane servisera kompanije Prodavnica alata ili ovlašćenih servisera proizvođača. Opis kvara, serijski broj, naziv artikla, proizvođač artikla, oznaka modela itd. unose se u za to predviđen obrazac o prijemu na servis. Stridon Group doo - Prodavnica alata se obavezuje da Vam obezbedi ovaj obrazac i popuni isti prilikom prijema artikla na servis.Jedan primerak reversa zadržavamo mi a drugi zadržava kupac prilikom predaje proizvoda na servis. Kupac je dužan da prilikom preuzmanja proizvoda sa reklamacije donese i preda obrazac našem odgovornom licu u servisu ili maloprodajnom objektu, u suprotnom KUPAC NEĆE MOĆI DA PREUZME PROIZVOD SA SERVISA.

Zamena delova pre provere dokumentacije i navedenih nedostataka nije moguća.

Proizvodi koji se šalju na servis poštom ili paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakovani u kartonsku ambalažu. Svi proizvodi koji su na ovaj način nama dostavljeni, a koji nisu propisno zapakovani ili oni kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja kako ambalaže tako i samog proizvoda u toku transporta neće biti preuzeti od strane Prodavnice alata već će biti vraćene pošiljaocu o njegovom trošku uz momentalnu najavu onoga sto se dogodilo. Prodavnica alata ne preuzima nikakvu odgovornost za sva eventualna oštećenja proizvoda I ambaže koji nastanu u toku transporta na ili sa adrese kupca.

Garancija ne pokriva nedostatke, oštećenja i kvarove nastale nepravilnim i nestručnim rukovanjem proizvodom.

U nepravilno rukovanje su uključeni i propusti poput spajanja uređaja na izvore energije koji nisu propisani uputstvom za rukovanje kao i korišćenje uređaja u nepredviđenim uslovima i prostorima.

Pravo na garanciju kupac gubi i u slučaju neovlašćenog popravljanja uređaja kao i popravljanjem od strane trećeg lica koje nije ovlašćeno od strane Prodavnice alata ili proizvođača.

Prodavnica alata ne preuzima nikakvu odgovornost za podatke na računaru, hard disku ili bilo kom drugom uređaju koji služi za smeštanje podataka.

Prodavnica alata ne vrši instalaciju I montažu robe na adresi kupca i samim tim ne snosi nikakvu odgovornost za nesaobraznost robe koja je nastala zbog nepravilne instalacije ili montaže.

U slučaju da servis Prodavnica alata utvrdi da je proizvod koji je poslat na reklamaciju ispravan,biće naplaćen pregled proizvoda po važećem cenovniku servisa. Proizvod će se isporučiti na adresu kupca tek nakon što kupac uplati na naš tekući račun sve nastale troškove.

21) Zaštita privatnosti korisnika

U ime Stridon group doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Stridon group doo (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

22) Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

23) Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Stridon group doo je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

24) Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

Otklanjanje nesaobraznosti posle isteka zakonskog roka

Posle isteka zakonskog roka saobraznosti robe (2 godine), potrošač je sam odgovoran za slanje robe na servis. U tom slučaju samo on snosi troškove slanja i primanja robe i troškove popravke. Kompanija Stridon Group doo će rado izaći u susret potrošačima i pomoći im oko informacija o dostupnim servisima posle isteka zakonskog perioda saobraznosti.

Napomena: Sve stranice na koje vode linkovi sa ove strane su sastavni deo važećih uslova kupovine. 

 

Bitne informacije:

 

Osnovni podaci o firmi

STRIDON GROUP DOO
Borivoja Stevanovića 9
Matični broj: 20588012
Poreski broj (PIB): 106376570

Kontakt podaci - korisnički servis

Adresa: Ugrinovačka 212
Telefon: +381-11-4520-171
Email adresa: office@prodavnicaalata.rs

Navigacija
Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.