0
Vaša korpa je prazna. Započnite kupovinu
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:

Idi u korpu Očistite korpu

DeWalt DCW564N akumulatorska kosilica - Vesic review

07/05/2023
Nema komentara
DeWalt DCW564N akumulatorska kosilica - Vesic review

Sa drugarom @acaveske testirali smo DeWalt akumulatorsku kosilicu DCMW564N!

Ovde možete pogledati ceo snimak:

Ukratko najvažnije karakteristike:

  • Kosilica radi na 2 baterije od 18V
  • Brushless motor bez četkica za dugačak radni vek
  • Širina košenja je 48 cm
  • Podešavanje visine košenja u 5 nivoa 25-86 mm
  • Robusna kompletno metalna konstrukcija za najzeže upotrebe
  • Korpa zapremine 55 l
  • Mogućnost malčiranja
  • Ergonomski rukohvat za lako upravljanje kosilicom

────────────────────────

Ova bežična kosilica za travu je proizvedena da pruži lagan rad i efikasne performanse. 

Poseduje snažan motor bez četkica koji nudi brzo i precizno sečenje. 

Ova bežična kosilica je dizajnirana sa električnom kontrolnom pločom koja prikazuje status baterije. 

Takođe ima dugme za aktiviranje napajanja za lako uključivanje/isključivanje kosilice. 

Ova kosilica je opremljena motorom bez četkica, koji radi na 18V XR platformi za podršku operacijama rezanja visokih performansi. Motor je izdržljiv i nudi odličnu efikasnost. 

Nož za košenje trave je konstruisan da pruži brze i precizne rezove. Nudi bolje sakupljanje trave. Pokriva optimalnu površinu i seče kroz vlažnu ili visoku travu bez ikakvih problema. Kosilica takođe ima i mogućnost malčiranja!

Četiri čvrsta i izdržljiva točka omogućavaju korisniku da upravlja kosilicom bez ikakvih neprijatnosti. Nudi stabilnu podršku za lako košenje visoke trave u bašti. 

Kompaktna kosilica dolazi sa vrećom za sakupljanje od 55L mrežaste tkanine, koja pomaže korisniku da je koristi duže vreme pre nego što isprazni kesu. Ovo omogućava korisniku da izvrši zadatak uz povećanu produktivnost. 

Kućište kosilice je izuzetno robusno i proizvedeno je od metala. Radi sa niskim vibracijama i niskom bukom što je čini idealnom i za gradske uslove. Ova bežična kosilica za travu je savršena za profesionalne i „uradi sam“ aplikacije za košenje trave. Ima kompaktan dizajn koji nudi bolji pristup sečenju ispod baštenskog nameštaja i stolova. Savršena je za održavanje i zatvorenih bašta jer ne ostavlja ugljenični otisak.

────────────────────────

Par najvećih prednosti:

  • Prijatno korišćenje i velika robusnost: Kosilica ima čvrstu metalnu konstrukciju. što je čini izuzetno dugotrajnom. Takođe kosilica je ergonomski dizajnirana, što je čini lako manevrisanom i prijatnom za korišćenje.
  • Tiha i čista radna snaga: Budući da je kosilica pokretana baterijom, ona ne proizvodi nikakve emisije i ne stvara buku, što je čini idealnom za korišćenje u urbanoj sredini i tokom ranog jutra ili kasnog popodneva. Uz ovo štedi novac za benzin!
  • Prilagodljiva visina košenja: Mogućnost podešavanja visine košenja u pet različitih položaja omogućava vam da prilagodite kosilicu prema potrebama vašeg travnjaka.
  • Malčiranje - usitnjava travu i vraća je u travnjak, čime se smanjuje potreba za sakupljanjem i odvoženjem trave, što čini ovu kosilicu ekološki prihvatljivom i efikasnom.
  • Lako održavanje: Ova kosilica zahteva minimalno održavanje, što znači da ne morate da se brinete o zamjeni filtera zraka, ulja i goriva. Samo povremeno očistite nož i kućište kosilice i ona će biti spremna za dalje korišćenje.
  • Snažan motor bez četkica, što takođe produžava živozni vek i poboljšava performanse.

Najveća mane:

  • Najveća mana je ona koju nosi rad sa svakim akumulatorskim alatom - baterije i njihovo punjenje.
  • Kosilica sa 2x 18V baterijama od 5.0Ah može da radi samo određeni vremenski period, a onda se baterije moraju dopuniti ili ukoliko imate rezervne zameniti.

────────────────────────

Ukratko, Dewalt akumulatorska kosilica DCM564N je praktična, efikasna i laka za korišćenje, što je čini odličnim izborom za održavanje savršenog travnjaka bez potrebe za velikim naporima ili dodatnim troškovima.

 

Povezane vesti

Unesite komentar

Navigacija
Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.