0
Vaša korpa je prazna. Započnite kupovinu
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:

Idi u korpu Očistite korpu
Pomoć pri izboru

Top 10 alata za domaćinstvo - ove alate svaka kuća mora da ima!

12/09/2023
Nema komentara
Top 10 alata za domaćinstvo - ove alate svaka kuća mora da ima!

Top 10 alata za domaćinstvo - ove alate svaka kuća mora da ima!

U današnjem modernom domaćinstvu, pravilno opremljena kutija za alat je od suštinskog značaja. Bez obzira da li renovirate kuću, popravljate sitne kvarove ili jednostavno želite da budete spremni za neočekivane situacije, postoje određeni alati koji su apsolutno neophodni. U ovom tekstu, istražićemo deset najvažnijih alata za svako domaćinstvo, kako električne tako i ručne, i objasnićemo zašto svako domaćinstvo treba da ih ima.

 

Električni alati koji su neophodni u kući ili stanu:

 

1. Šrafilica: Šrafilica je ključni alat za brzu i preciznu montažu i demontažu. Svako domaćinstvo treba da je ima jer je nezamenljiva kod sklapanja nameštaja, polica, i mnogih drugih svakodnevnih poslova. Osim toga, akumulatorska bušilica Einhell TE-CD 18-2 Li vam omogućava bežično korišćenje, čineći je još praktičnijom.

Top 10 alata za domaćinstvo - ove alate svaka kuća mora da ima!-1

2. Brusilica: Električna ugaona brusilica je neophodna za brušenje, oblikovanje, sečenje i čišćenje različitih materijala. Bilo da se rado sečenju i šmirglanju metalnih konstrukcija, ili obradi drveta, Stanley FMEG615 električna ugaona brusilica vam pruža snagu i preciznost.

 

3. Ubodna Testera: Ubodna testera je idealna za sečenje drva i metala. Svako domaćinstvo će se suočiti sa potrebom za sečenjem materijala. Zar nije super kada sam napraviš svoj komad nameštaja? Bosch GST 700 ubodna testera će vam pomoći da to uradite brzo i precizno.

Top 10 alata za domaćinstvo - ove alate svaka kuća mora da ima!-2

Ručni alati koji su neophodni u kući ili stanu:

 

4. Čekić: Čekić je osnovni alat koji se koristi za udaranje i pričvršćivanje različitih predmeta. Od postavljanja slika do popravki nameštaja, čekić je neprocenjiv. Ponudu čekića pogledajte ovde.

Top 10 alata za domaćinstvo - ove alate svaka kuća mora da ima!-3

5. Šrafciger: Set šrafcigera je nezaobilazan za sve vrste montaže i demontaže. Bilo da ste amater ili profesionalac, šrafcigeri su neophodni za svako domaćinstvo. Ponudu setova odvijača pogledajte ovde.

 

6. Kombinovana Klešta: Kombinovana klešta su vrlo korisna za hvatanje, savijanje i sečenje. Pogotovo su neophodna za maje električarske poslove i opšte popravke po kući. Ponudu kombinovanih klešta pogledajte ovde.

 

7. Metar: Metar je neophodan alat za precizna merenja u svakom domaćinstvu. Bilo da se radi o merenju prostora za nameštaj ili postavljanju polica, Stanley Tylon metar u dužini od 3 metra će vam omogućiti tačne dimenzije.

Top 10 alata za domaćinstvo - ove alate svaka kuća mora da ima!-4

8. Libela: Libela je alat koji će vam pomoći da postavite predmete ravno i horizontalno. To je ključno za postavljanje slika, police i drugih elemenata u domaćinstvu. Ponudu libela pogledajte ovde.

 

9. Skalpel: Skalpel je koristan za precizne rezove u različitim materijalima. Bilo da se radi o sečenju tepiha ili izradi preciznih radova, Stanley skalpel je još jedan od neophodnih alata.

Top 10 alata za domaćinstvo - ove alate svaka kuća mora da ima!-5

10. Francuski Ključ: Podesivi francuski ključ je veoma praktičan alat za rukovanje različitim veličinama matica i vijaka. Bez obzira na vrstu posla, ponudu podesivih francuskih ključeva možete pronaći na našem sajtu ovde.

 

Bonus: Kofer za Alate

Da biste očuvali svoje alate organizovane i spremne za upotrebu, kutija za alat je neophodna. Praktična kutija čini vaše alate dostupnim i uredno poređanim, čime štedite vreme i olakšavate svaku radnu situaciju. Ponudu kutija za alate pogledajte ovde

 

Uz ove alate i kutiju za alat, bićete spremni za (skoro) sve zadatke u domaćinstvu!

Povezane vesti

Unesite komentar

Navigacija
Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.