0
Vaša korpa je prazna. Započnite kupovinu
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:

Idi u korpu Očistite korpu
Bosch Professional Noviteti

Bosch BITURBO Brushless - nova Bosch tehnologija

21/02/2020
Nema komentara
Bosch BITURBO Brushless - nova Bosch tehnologija

Bosch BITURBO je nova Bosch tehnologija koja nudi akumulatorske alate bez četkica koji imaju snagu električnih alata.

Revolucionarne performanse novih akumulatorskih alata sa tehnologijom BITURBO Brushless obezbeđuju ekstremnu snagu koju možeš da osetiš. Naša jedinstvena BITURBO tehnologija sa novim motorom bez četkica visokih performansi iskorišćava pun potencijal akumulatora ProCORE18V, kako bi mogao da ispuniš i najizazovnije zadatke.

Kompletnu ponudu BITURBO alata možete pogledati ovde!

Bosch BITURBO Brushless - nova Bosch tehnologija-0

Bosch BITURBO tehnologija se zasniva na dve najbolje stvari koje Bosch nudi:

  • Bosch 18V Procore baterijama i
  • Bosch motoru bez četkica.

Njihovom kombinacijom se dobijaju najkvalitetniji alati za teške primene na tržištu. Novi motori nude i do 1.800W snage, što ih stavlja rame uz rame sa električnim alatima iste klase po snazi. Kako ovi motori zahtevaju i snažne baterije Bosch ih je uklopio sa novim ProCore baterijama, koje su izdržljivije i lakše od svojih prethodnika.

Još jedna velika prednost BITURBO alata je njihova mala težina, koja omogućava lako manevrisanje i daje Vam kompletnu kontrolu nad alatom.

Za postizanje najboljih performansi punjenja predlaže se korišćenje novijih Bosch punjača - kao što je GAL 18V-60 C, ali su svi BITURBO alati potpuno kompatibilni i sa starim baterijama i punjačima. Ovo je još jedna velika prednost, koja svim starim korisnicima Bosch alata omogućava da koriste baterije i punjače koje već imaju.

Performanse mašina su znatno podignute i evo samo nekih primera šta nova Bosch BITURBO tehnologija donosi. 

Bosch BITURBO Brushless - nova Bosch tehnologija-1

Bosch BITURBO alati su sledeća generacija profesionalnih akumulatorskih alata za najteže primene koja Vam donosi snagu električnih alata, ali bez korišćenja kabla!

Uz Bosch BITURBO imatćete veću snagu, vreme rada i veću brzinu, kao i potpunu kompatibilnost sa prethodnim serijama Bosch 18V alata.

Pogledajte celu ponudu BITURBO alata ovde.

Povezane vesti

Unesite komentar

Navigacija
Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.