0
Vaša korpa je prazna. Započnite kupovinu
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:

Idi u korpu Očistite korpu
Makita Noviteti

Makita XGT 40V MAX

21/02/2020
Nema komentara
Makita XGT 40V MAX

Novi samostalni sistem 40V Max stajaće rame uz rame sa vodećim Makita LXT ® sistemom u industriji.

Pre nego što dublje zađemo u Makita XGT platformu navešćemo njene osnovne karakteristike.

Na ovom linku možete pogledati sve proizvode nove platforme: Makita XGT 40V Max.

Osnova XGT platforme je sledeća:

  • Jače mašine, namenjene industrijskoj upotrebi
  • Duži rad
  • Kompatibilnost sa starim modelima

Od lansiranja 18V LXT 2005. godine, Makita se trudi da ostane lider u inovacijama i tehnologiji akumulatorskih alata. 

Makita XGT 40V-0

Neke od prednosti Makita XGT platforme su sledeće:

Jača mašina i duži rad - XGT je originalno rešenje za industrijske aplikacije velike potražnje, kombinacija inovativnog dizajna alata i baterija dužeg trajanja, pružajući pravo rešenje za sve zahtevne industrijske korisnike.

Kompatibilnost sa LXT serijom - Uvođenje adaptera za punjenje omogućilo je potrošačima da pune obe baterije kada koriste XGT punjač. Makita će nastaviti da razvija i izdaje nove LXT alate za profesionalne primene, kao i da razvija XGT seriju.

Pametna tehnologija - Paleta alata i baterija XGT dolazi sa ugrađenim programom koji pruža digitalnu komunikaciju između baterije i alata. Ovo pruža Makita XGT osnovu za prilagođavanje još većem tehnološkom napretku u budućnosti. Uključivanje dizajna alata, baterija veće snage i ugrađenog programa za komunikaciju čini XGT najboljim Makita sistemom, jačajući ulogu koju Makita ima kada su u pitanju inovacije i tehnologija.

Dugoročno rešenje za Vaše problemeXGT je izdržljiv i napravljen za svakodnevni rad! Pouzdani alati su neophodni za sve profesionalne primene, a ova serija je upravo za to i napravljena.

XGT je čvrst - Baterije su dizajnirane tako da imaju podmetače koji apsorbuju udarce i spoljno kućište za teške uslove rada. Baterije i odabrani alati su predati na odobrenje da bi se kvalifikovali za zaštitu od vodootpornosti IPX4. To znači da su napravljeni tako da podnose prskanje vode iz bilo kog ugla. Sistem za punjenje puni bateriju za samo 28 minuta, što uz ostale prednosti čini XGT platformu jednom od najpouzdanijih na tržištu. 

Makita XGT 40V MAX je izdržljiva platforma alata koja ke napravljena za rad!

Makita XGT 40V MAX-1

Pogledajte sve XGT proizvode na sledećem linku: Makita XGT.

Makita XGT 40V Max svi proizvodiUnesite komentar

Navigacija
Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.