0
Vaša korpa je prazna.
Ukupno: 0
Ukupno:
Dostava:
Porez:
Popust:
Ukupno sa dostavom:
Flex

Flex

Prikaz 12 proizvoda
0 ocena(e)


    Flex mešač MXE 1100 , 1080W - SR pun talas elektronske kontrole: sa soft startom, praćenje temperatura, zaštita od preopterećenja i prekidač za dodava

25.400 RSD
0 ocena(e)


    Testera tračna -SBG 4908,Flex.Karakteristike:- Napon: 230 V - 50 Hz- Snaga: 850 W- Izlazna snaga: 445 W- Dimenzije t...

50.990 RSD

Flex je nemačka marka koja se bavi proizvodnjom profesionalnih električnih alata.
Hermann Ackerman i Hermann Schmitt su u Štutgart Bad Constatu (Nemačka), sada već davne 1922. godine, u svojoj maloj radionici patentirali ručnu brusilicu MS 6 čiji je eletromotor pokretala prilagodljiva fleksibilna osovina (preteča nama danas poznatog brenda električnih alata FLEX), a koja je, kako se ispostavilo, bila preteča svih kasnijih električnih alata ove vrste, gotovo čitav jedan vek od tada do danas građevinarstvo i arhitektura nisu saznali za bolje od brusilica nemačkog brenda FLEX. Često kao sinonim za brusilicu i danas čujete naziv Flex .
Flex proizvodi i vrhunske brusilice za zid - žirafe i profesionalne usisivače, pa je poslednjih godina jedan od lidera i na tom tržištu.
Ono što se svakako može izdvojiti kao glavna osobina Flex alata jeste i to da se njihov kvalitet ne ogleda samo u tome kako alat funkcioniše u datom trenutku već i u tome koliko je vek trajanja određenog alata dug.
Pročitajte više
Navigacija